Calatorii care au circulat ieri prin statia de metrou Piata Victoriei au fost nevoiti sa-si deschida umbrelele. Nu pentru ca afara ii astepta vreo rapaiala, ci pentru ca, din tavanul subteranului, curgea apa ca din cascada.

Cauza, o teava sparta, care nu a fost reparata timp de mai bine de sapte ore. "Unde sa ies pe partea cealalta, domnule, daca eu aici am treaba", striga infuriat un trecator, care a fost nevoit sa foloseasca o alta iesire ca sa ajunga la suprafata.

Uite teava, nu e teava

Jetul de apa care venea din tavan le-a dat batai de cap nu numai angajatilor Metrorex, care aveau misiunea doar de a-i dirija pe calatori catre alte guri ale metroului, dar si agentilor de paza, care au fost nevoiti sa suporte nervii si acuzatiile oamenilor. Incidentul s-a produs in jurul orei 11.30, iar nivelul apei a crescut considerabil in urmatoarele 45 de minute, spre disperarea patronilor de chioscuri din subteran, care au luat mopul si galetile sa stranga apa care le intrase in magazine


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.