Primarul PSD Marian Vanghelie se afla de doua zile in Spania in fruntea unei delegatii a partidului pentru a organiza un contra-miting la anuntata vizita a presedintelui suspendat Traian Basescu, sustin surse social-democrate.
Oficial, delegatia PSD a sosit in orasul Castellon pentru a sustine candidatura presedintelui Uniunii Democrat Sociale din Spania, Tecu Augusto Constantin, la primaria localitatii amintite. In realitate, primarul "Almanahe" a decis sa intre in gratiile conducerii de la Bucuresti promitand sa organizeze contramanifestatii in toate zonele vizate de Basescu in campania pentru referendum. La Castellon, el a venit insotit de presedintele TSD Bucuresti Bogdan Georgescu, consilierii generali Mariana Campurean, Dan Turache si Victor Stan. Programul cuprinde organizarea in cursul acestei zile a unei manifestatii grandioase care sa absoarba toti romanii din zona, astfel incat Traian Basescu - care se va afla si el in acelasi oras - sa ramana fara sustinatori la mitingul sau.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.