Sectia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, ieri, cu unanimitate de voturi, detasarea procurorului Marian Sintion la Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA). Astfel, fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie se intoarce in Ministerul de Interne la doua luni de la demisia sa din martie 2007.
Detasarea lui Marian Sintion de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului General a fost ceruta Consiliului Superior al Magistraturii de catre noul ministru al internelor Cristian David, cererea acestuia fiind avizata favorabil, in sedinta de ieri, cu unanimitate de voturi. Procurorul a fost detasat pe functia de consilier al ministrului David pe probleme de coruptie pentru o perioada de trei ani incepand de luni 7 mai a.c.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.