Familia batuta si jefuita la Corbeanca, protejata de Cristian tantareanu

Latifundiarul din Corbeanca ne-a spus ca in numai 5 minute poate vira banii intr-un cont

Dupa trei luni de la evenimentul care a ingrozit comuna Corbeanca, atunci cand patru persoane batute, ofiterii ilfoveni si prahoveni au reusit sa-i prinda pe cei care si-au terorizat aproape doua ore victimele.

Omul de afaceri Cristian tantareanu nu si-a uitat promisiunea facuta si spune ca vrea sa dea banii politistilor. "M-a anuntat un vecin ca i-a prins. M-am bucurat ca, in sfarsit, se termina cosmarul bietilor oameni", a inceput sa ne spuna omul de afaceri care, imediat dupa aflarea vestii a mers la casa familiei Zamfir sa ii vada pe cei care le-a bagat teama in suflet. Excentricul miliardar a asistat la reconstituirea facuta, miercuri, de anchetatori.
Timp de o jumatate de ora, ofiterii, "ajutati" si de talhari, au refacut sirul agresiunii.

Reconstituirea a durat 30 de minute

"Am zis atunci ca dau bani celui care aduce cea mai mica informatie despre agresori. Acum stiu ca cei care i-au prins pe talhari sunt politistii. E meritul lor si vreau sa le dau banii! Nu stiu daca a fost un singur ofiter, sau mai multi, dar vreau sa dau ce am promis", a spus miliardarul din Corbeanca.

Pavel Zamfir traieste si acum cu teama, chiar daca locuinta a devenit ''obiectiv protejat''

«Ne-au batut cam doua ore»

Pavel Zamfir, una din victime, nu poate uita momentele de cosmar pe care le-a trait in acea noapte. Talharii spun ca voiau sa fure de la familia Zamfir 400.000 de euro. Alexandru Dumitrache (medalion), capul bandei, a fortat geamul de la bucatarie si a intrat.

Pe hol a dat nas in nas cu Pavel Zamfir, pe care, cu un singur pumn, l-a trantit la pamant. in numai cateva minute sotia acestuia, dar si parintii lui au fost imobilizati si batuti cu bate circa doua ore.

"Mama a reusit sa se dezlege la maini si apoi, ne-a ajutat pe rand. Nu o sa pot sa uit niciodata prin ce am trecut", ne-a spus Zamfir.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.