Persoanele care locuiau ilegal in casa omului de afaceri Gigi Netoiu, de pe strada Doctor Felix, din apropierea Pietei Victoriei, au fost saltati ieri, cu zorile-n cap, de catre politisti. Din cauza socului, cativa dintre consumatorii de droguri care se aflau in cladire au intrat in sevraj.
In mai putin de jumatate de ora, toate cele 15 persoane au fost evacuate. Imobilul, aflat intr-o stare avansata de degradare, era adapost pentru persoanele din provincie sau pentru altii care se ocupau cu diferite infractiuni. "Multi dintre ei erau autori de furturi sau consumatori de droguri si au fost dusi la sectia de politie", a spus directorul Politiei Comunitare sector 1, Marius Tudorica.

Cum casa nu era locuita, intrusii isi improvizasera ferestre si usi si sustrageau curent electric prin fire trase direct din tabloul electric deteriorat, folosind resouri improvizate si alte aparate consumatoare de curent electric. Actiunea i-a luat prin surprindere pe intrusi, care au fost scosi in curte si apoi bagati in dube doar cu hainele care le aveau pe ei. Unul dintre consumatorii de droguri a intrat in sevraj inainte de a ajunge la politie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.