Inca un semnal pentru iminenta plecare a lui Tudor Giurgiu (foto) de la TVR. Opt membri ai Consiliului de Administratie al institutiei au trimis luni o scrisoare catre comisiile de specialitate ale celor doua Camere in care anunta ca isi retrag sprijinul pentru Giurgiu.
"In scrisoare suntem informati ca exista o situatie grava la Televiziune, membrii CA aratand ca nu au fost informati la timp in legatura cu situatia economico-financiara a institutiei si ca, in acest context, mai sunt bani doar pentru plata salariilor si a achizitiilor si contractelor restante", a declarat, marti, pentru Mediafax, presedintele Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor, Catalin Micula (PNL).

Scrisoarea membrilor CA vine la numai o saptamana dupa ce o parte din acestia au aprobat raportul de activitate. Scrisoarea a fost semnata de Nicu Alifantis, propus in CA de PSD, Tudor Barbu (PNL), Ioana Bantoiu (PC), Sorin Burtea (SRTV), Anne Juganaru (PSD), Radu Toader (SRTV), Mirela Tanasescu (PSD) si George Pruteanu (PRM).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.