Monica Macovei, arhitectul reformelor si "romanca favorita a Europei", a fost data la o parte dupa trei luni de la aderarea la UE, scrie publicatia olandeza NRC, in editia electronica din 13 aprilie, care afirma ca multor politicieni nu le-au fost pe plac ambitiile reformiste ale lui Macovei, informeaza agentia de presa NewsIn.
Publicatia olandeza NRC publica pe site-ul sau un articol sub titlul "Dupa trei luni de la aderarea la UE, Monica Macovei, ministrul roman al Justitiei si luptatoare fanatica impotriva fraudei, a fost data la o parte". Articolul, semnat de corespondentul publicatiei la Budapesta, arata ca "intrarea in politica romaneasca a Monicai Macovei fost calificata drept o furtuna". Ziaristul olandez ii creioneaza Monicai Macovei un portret ale carui tuse sunt profilate de anumite calitati care-i sunt atribuite fostului ministru - "o persoana cu mainile curate, care nu se sfieste sa se amestece in noroiul politic romanesc. Cineva fara legaturi in lumea afacerilor, dar care are un vis: sa scape Romania de coruptie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.