Stolojan a vandut complexul Clabucet Sosire cu 15 milioane de euro Actionarii Conect Business Park (COEC) au apobat contractarea unui imprumut de 15 milioane de euro si achizitionarea Clabucet Pavcrib Sosire SRL, firma care detine in patrimoniu complexul Clabucet Sosire din Predeal si care apartine familiei lui Theodor Stolojan.
Societatea Pavcrib Clabucet Sosire detine, in patrimoniu, complexul hotelier Clabucet Sosire din Predeal, cu o suprafata construita de 4.800 de metri patrati, situat la baza partiei de schi din Predeal. Complexul este format din hotelul Premier, care are 12 camere, patru apartamente si un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri si o cabana de 20 de camere, doua apartamente si un restaurant de 120 de locuri. Societatea a consemnat, anul trecut, o cifra de afaceri de 1,6 milioane lei si un profit net de circa 68.000 lei potrivit datelor citate de NewsIn.

Complexul hotelier Clabucet Sosire din Predeal este controlat de familia fostului consilier prezidential Theodor Stolojan si a fost scos la vinzare anul trecut, pretul cerut de catre proprietari fiind de 11,4 milioane de euro. Potrivit proprietarilor complexului, pretul a fost stabilit in urma unei evaluari realizate de Corpul Expertilor Tehnici din Romania, filiala Brasov.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.