Directoarea departamentului de Stiri al SRTv, Rodica Culcer, este in continuare in concediu de boala, iar evaluarea ei nu poate fi realizata atata timp cat nu se afla legal in timpul activitatilor de serviciu, au declarat ieri, pentru NewsIn, reprezentanti ai departamentului de Comunicare al SRTv.
Primul pas intr-un proces de demitere al unui director al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) este un interviu cu presedintele-director general in care sa i se puna in vedere nemultumirile legate de activitatea lui. Pana in prezent, potrivit departamentului de Comunicare al SRTv, o astfel de discutie nu a avut loc intre directoarea de Stiri, Rodica Culcer, si presedintele-director general, Tudor Giurgiu, pentru ca Rodica Culcer se afla in concediu. Culcer a intrat in concediu in data de 5 martie, a doua zi dupa conferinta de presa organizata de presedintele SRTv in care acesta a anuntat ca intentioneaza sa o demita.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.