Fostul impresar a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru parasirea locului accidentului. Becali mai este anchetat pentru tilharie si in dosarul transferurilor de fotbalisti.
Judecatoria Sectorului 2 l-a condamnat la sfirsitul saptaminii pe fostul impresar la doi de inchisoare cu suspendare pentru ca a lovit cu masina un copil in virsta de 14 ani, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe 4 iulie 2005, atunci cind Becali se grabea sa ajunga la conferinta de presa in care urma sa fie uns presedinte executiv la Dinamo.

Dupa ce l-a lovit pe baiat, Ioan Becali l-a luat in masina si l-a dus pina in dreptul stadionului Dinamo, unde l-a lasat in grija lui Victor Becali, care l-a dus la Spitalul de Urgenta Floreasca, ulterior fiind anuntata si politia. Conform Codului rutier, "soferul implicat intr-un accident de circulatie soldat cu ranirea sau decesul unei persoane risca de la 2 la 7 ani de inchisoare daca paraseste locul accidentului fara incuviintarea politiei". Copilul a scapat fara complicatii, fiind ranit doar la un brat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.