O comisie sta sa moara, dar alta e pe cale sa se nasca! Prima priveste cercetarile efectuate de “Comisia Felix”, care nu prea duc nicaieri si cu atat mai putin la suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Tocmai de aceea, insa, Dan Voiculescu, presedintele comisiei, a sesizat ieri conducerea Parlamentului, in perspectiva infiintarii unei alte echipe de ancheta parlamentara. Este vorba despre mai vechea sugestie a lui Mircea Geoana, de a fi cercetate oficial toate interceptarile telefonice efectuate in ultimi doi ani de serviciile secrete. De asta data, totul a pornitm, potrivit lui Dan Voiculescu, de la audierea sefului SIE, Claudiu Saftoiu, in urma careia s-a concluzionat ca si SIE ar detine tehnica proprie de interceptare. Asadar, urmeaza sa ia fiinta aceasta noua comisie, de la care se asteapta bombe cu efect intarziat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.