Jurnalistul Mircea Badea, care se afla la volanul masinii sale, joi seara, a accidentat usor un adolescent, pe o trecere de pietoni din Piata Montreal din Capitala. Mircea Badea, in virsta de 33 de ani, conducea un Renault Megane.
El l-a lovit usor pe un baiat in virsta de 15 ani, elev de liceu, care trecea strada pe trecerea de pietoni din dreptul Pietei Montreal, la culoarea verde a semaforului. Accidentul a avut loc in jurul orei 21.00 si, potrivit martorilor, Mircea Badea ar fi cel vinovat de producerea incidentului. Copilul a fost dus la spital, unde a primit ingrijiri medicale, dupa care a fost dus acasa. Prezentatorul emisiunii "In gura presei" a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Permisul i-a fost retinut pina la definitivarea cercetarilor, insa Mircea Badea are drept sa circule pe baza dovezii eliberate de politisti. Cercetarile sint continuate de Brigada de Politie Rutiera


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.