Presedintele Basescu va face astazi in Parlament bilantul legilor pe care a refuzat sa le promulge asa cum fusesera votate de alesi.
In discursul din fata parlamentarilor, programat pentru aceasta dupa-amiaza, seful statului le va raspunde - conform unor surse apropiate presedintelui - cu dovezi concrete acelora care i-au cerut sa ceara scuze pentru ca i-a acuzat ca voteaza legi pentru infractori.

Un important capitol din mesajul adresat Parlamentului, aminat cu scandal pentru azi, este cel al intregii liste de legi pe care Traian Basescu a refuzat sa le promulge, returnindu-le pentru revizuire la Senat sau la Camera Deputatilor. Mai mult, exista posibilitatea ca seful statului sa prezinte intreaga lista a legilor suspecte date dupa 1990, asa cum, de altfel, amenintase inca de la sedinta de bilant de anul trecut a MAI.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.