Petre Roman dezvaluie existenta unei legaturi secrete, stabilite in „era Anvers”, intre Traian Basescu si un ofiter de Securitate (Directia de Informatii Externe) care lucra sub acoperire in Belgia..
Fostul lider democrat Petre Roman afirma, intr-un interviu acordat EVZ, ca, in anii ‘90 - cand el conducea PD, Traian Basescu i-a prezentat un fost ofiter de informatii externe al Securitatii drept fostul sau sef de la Anvers.

Petre Roman sustine ca personajul in cauza, Marin Antonescu (azi vicepresedinte al PD Dambovita), a incercat atunci sa se inscrie in partid, sustinut de Basescu, care i-l descria drept "un om serios si profesionist". In 1993, rivalii de la PDSR il numisera pe Antonescu prefect de Dambovita, iar Basescu ii spunea lui Roman sa nu se ia dupa "aparente", pentru ca Antonescu era "un om cu care se poate colabora" - ne-a povestit fostul prim-ministru.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.