STRANGATORI. Familia Bojan a achizitionat terenul de casa cu tot cu caile de acces. Abuzul a devenit in timp un obicei al locului

Strazi private, felii de alei sau de strazi inchise si garduri plantate in mijlocul drumului. Toate acestea au devenit o moda in Valcea, dupa exemplul si exercitiul oamenilor de afaceri ori al politicienilor. Cu spiritul proprietatii ilegal de dezvoltat, pana si manelistii au recurs la moda "ulitelor" private, pe motiv ca "asa-i misto si modern".

Jurnalul National a prezentat anterior cum tonul confiscarii de strazi a fost dat in comuna Bujoreni, pe Strada Primaverii, o data cu inchiderea drumului printr-un zid de beton ridicat la cererea lui Denis Gogarnoiu, fiul directorului Finantelor valcene, si familia Felix si Denise Bojan, ulterior acestia achizitionand intreaga cale de acces de la fostii proprietari ai terenului din zona. Initiativa lor, contestata in instanta de alti proprietari din zona, pare sa fie bazata pe o ilegalitate, in conditiile in care utilitatile in zona (gaze, alimentare cu apa si canalizare - n.r.) au fost asigurate din fonduri publice, iar actele anterioare cumpararii drumului de catre acestia atesta ca respectiva portiune de teren era drum de acces.

Contestatarii dreptului de proprietate al familiei Bojan asupra respectivului teren, SC Rovimet SA, sustin chiar ca atat in proprietatea actuala a acestora, cat si in cea impartita intre Gogarnoiu si magistratul Danut Cornoiu apar acum cateva sute de metri patrati de teren care nu le apartin acestora. "Daca este sa faca cineva o masuratoare pe proprietatile familiilor Gogarnoiu si Bojan de pe Strada Primaverii vor iesi in plus cateva sute de metri patrati la fiecare din ei. Diferenta o reprezinta suprafata de teren ocupata in urma extinderii in drum si pe alte cai de acces din spatele proprietatilor lor. Am atacat deja contractul de vanzare-cumparare incheiat in toamna anului trecut intre Lucica Ciuca si Denise si Felix Bojan pentru lipsa certificatului de atestare fiscala. In prezent, cazul este cercetat si de Inspectoratul Judetean de Politie Valcea", afirma directorul firmei Rovimet, Florin Toma.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.