Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat la Adunarea Generala a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava ca fenomenul coruptiei in randul magistratilor persista si ca procurorii se “murdaresc” chiar si pentru sume mici, transmite corespondentul NewsIn.
"Stiu ca nu va place cand va spun ca exista coruptie, dar scopul si interesul public principal este sa discutam despre acest lucru nu sa ne prefacem ca nu exista. Evident ca nu toata lumea este corupta. "Nu iei o data in viata 200 euro sau chiar mai putin. E un prestigiu al justitiei, fie el procuror sau judecator. Va amintesc ca e un caz in care ceea ce a fost luat, transformat in euro, inseamna 20-25 de euro. Mie mi se pare mai grav cand e suma mica. Sigur ca or fi si cu sume mari. Ne ocupam de aceasta problema si trebuie sa ii atentionam pe fiecare".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.