"Operatiunea Uraganul" a fost o ampla actiune a anchetatorilor specializati in crima organizata si terorism, prin care acestia au reusit sa prinda ieri, o vasta retea de traficanti de droguri.
Aceasta grupare, formata din 45 de persoane era considerata de catre procurori ca fiind principala sursa de distributie de substante ilicite pentru consumatorii din Bucuresti si cei din judetul Ilfov. Anchetatorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate si Terorism (DIICOT), impreuna cu lucratori din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ilfov au monitorizat aceasta "increngatura", timp de 4 luni, incepand din octombrie anul trecut.

Dupa ce au strans suficiente probe, anchetatorii au obtinut de la Tribunalul Bucuresti un mandat de perchezitie si au descins la "locul faptei", respectiv in cartierul Ferentari. In urma "Uraganului", au fost confiscate aproximativ 20 de grame heroina (pregatita pentru vanzare), 267 comprimate sintalgon (metadona), precum si bani, in valoare de 12.685 de RON si 1.700 de euro, proveniti din vanzarea drogurilor. Infractiunile pentru care vor fi cercetati cei 45 sunt trafic de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.