Armasarul oferit cadou de Traian Basescu sotiei se afla in pericol de moarte. Saptamana aceasta, armasarul "Rasfat", primit cadou de Maria Basescu de la presedintele Romaniei, a fost trimis de urgenta la o clinica veterinara din Ungaria pentru a fi supus unei interventii chirurgicale complicate.
Sotia sefului statului a plecat si ea in Ungaria, pentru a fi alaturi de animalul aflat in suferinta.

Botezat de Prima Doamna "Rasfat", bidiviul este un cal murg inchis. Are peste 10 ani si mai intai s-a numit "Interesant". In CV-ul lui apar filmarile din "Orient Express", cand jockeu i-a fost Sergiu Nicolaescu. Cazat in grajdurile unei scoli de echitatie din apropierea Academiei de Politie, Rasfat si stapana lui puteau fi vazuti aproape zilnic prin Padurea Baneasa. Intre cal si calaret s-a creat o relatie speciala. "Calul nu este ca o masina sau o motocicleta, sa te urci pe el si gata. Trebuie sa-l cunosti", declara unui ziarist Maria Basescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.