Directorul ALPAB, Virgil Cirstea, a dezvaluit joi seara, la Antena 3, cum face afaceri cu banii bucurestenilor: se lasa agatat in parc de necunoscuti, nu-l intereseaza cine sunt si ce activitati desfasoara, cu toate acestea le inchiriaza spatii la preturi de nimic. De aici incolo, sanatate si la gara!

Dezvaluirile din Jurnalul National legate de afacerile pe care le face Administratia Lacuri si Parcuri (ALPAB) in Herastau l-au scos din barlog pe directorul Virgil Cirstea, care a venit joi seara in emisiunea "Stirea zilei", a Gabrielei Vranceanu Firea, pentru a justifica modul in care gaseste de cuviinta sa cheltuiasca banii bucurestenilor. Daca o terasa in Herastrau poate parea o afacere minora, nu la fel de neinsemnat arata bugetul de care dispunde dl Cirstea: numai anul acesta el se ridica la 50 de milioane de euro.

"SELECTIE NATURALA". Cirstea a dezvaluit ca nu a facut nici licitatie, nici selectie de oferte atunci cand a incheiat contractul de asociere in participatiune cu firma SC Kontex Business Group SRL. Care la vremea aceea (19.05.2005) nici nu era Kontex Group, ci SC General Construct&Invest SRL. Pur si simplu a dat Expo-Flora unui necunoscut care l-a abordat pe aleile parcului Herastrau.

"Ideea a fost preluata in parc undeva. Eu in fiecare zi merg intr-un parc din Capitala. Nu cunosc acesti asociati. Nu i-am vazut niciodata in viata mea. De altfel, a fost singura data cand i-am mai vazut. Restul contractului a fost facut de compartimentele pe care le conduc. Va rog sa ma credeti ca asa s-a intamplat. Sunt atatea idei cu care vin cetateni ai Capitalei. Unii vor sa faca tiribombe, altii sa se dea cu parapanta...", a povestit seful lacurilor si al parcurilor bucurestene.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.