SCANDALOS - Hotel de lux pe o buda din Herastrau WC-urile din parcurile bucurestene au devenit una dintre cele mai profitabile afaceri din Capitala. Au mai ramas doar cateva, pentru ca majoritatea au fost transformate in restaurante de lux. Cele care au scapat de "modernizare" au fost deja repartizate unor persoane importante, cu destinatia de hotel sau restaurant. Buda din Parcul Herastrau cu iesire spre Bulevardul Aviatorilor va deveni un hotel de cinci stele.
In ultimii ani, majoritatea constructiilor din parcurile bucurestene, dar si din zona marilor bulevarde care adaposteau toalete publice s-a transformat in restaurante de lux ori in fast-food-uri sau cafenele. In anul 2001, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat o hotarare care permitea vanzarea toaletelor publice ca "spatii comerciale". In 2006, hotararea cu pricina a fost anulata, dar nu pentru mult timp. Cele cateva WC-uri care au scapat de primul val de transformari in locatii atat de cautate de VIP-urile Capitalei n-au fost uitate de cei cu simtul afacerii dezvoltat. Ultimele bude din Parcurile Herastrau, Cismigiu, Carol si Tineretului vor fi demolate in scurt timp, pe locul lor urmand a fi construite hoteluri de fite si restaurante.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.