Corpul de Control al Guvernului a luat la bani marunti „firmele din jurul Palatului Cotroceni“ pentru contractul autostrazii Bucuresti-Ploiesti.
Modul in care firmele Euroconstruct, Spedition UMB, Pa&Co International si Comaxa au cistigat licitatia privind atribuirea contractului de executie a autostrazii Bucuresti-Ploiesti face obiectul unui control guvernamental.

"Luni am inceput verificarile la Compania Nationala de Autostrazi, dar aveam in analiza situatia de mai mult timp. Am primit o notificare in noiembrie de la Autoritatea Nationala de Monitorizare a Achizitiilor Publice, unde a ajuns pe 16 octombrie o sesizare de la Ministerul Transporturilor, care primise de la firma Strabag (una dintre perdante) o contestatie privind nereguli in modificarea conditiilor de participare la licitatie", a spus seful Corpului de Control, Cristian David. Reprezentantii Transporturilor spun ca Strabag a facut contestatie dupa expirarea termenului legal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.