Pentru ca nu a reusit sa-i cheltuiasca pina la sfirsitul anului trecut, CNSAS a returnat la bugetul de stat 300.000 RON.
Membrii Colegiului CNSAS au aflat la ultima sedinta ca, dupa ce s-au plins in dese rinduri ca nu au fonduri, trei miliarde de lei vechi au fost returnate la buget. "Problema este cu atit mai grava, cu cit nu s-au platit nici macar datoriile pe care le avem, de exemplu pentru service la masini", spune Corneliu Turianu, membru al Colegiului. "Noi am aflat prea tirziu, ca altfel poate foloseam cumva banii aceia. La noi este insa o conducere bicefala: una este Colegiul, alta este restul institutiei", isi exprima punctul de vedere si Florian Chiritescu, alt membru al Colegiului.

Directorul interimar al CNSAS, Marian Stere, recunoaste ca avea o prioritate: rafturile pentru un depozit de la Popesti-Leordeni, insa justifica astfel: "Am vrut sa luam rafturi mobile, insa timpul de executie si de montare depasea sfirsitul de an, astfel ca am fi avut nevoie de bani cu cel putin doua luni inainte".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.