Medaliata cu bronz la JO de la Atena s-a stins din viata pe o sosea de linga Plevna. Politistii bulgari au cerut bani pentru a chema o ambulanta.
In urma cu exact doi ani, baschetbalistul Toni Alexe inceta din viata in urma unui accident rutier. Ieri, viteza la volan a facut o noua victima, atleta Maria Cioncan. Accidentul a avut loc in jurul orei 11.00, in Bulga-ria, la 20 km de Plevna. Medaliata cu bronz de la Atena se intorcea in tara dupa un cantonament in Grecia si a murit sub ochii antrenorului ei, Stefan Beregszaszy.

Aflata la volanul masinii personale, o Skoda Felicia - pe care o primise in dar de la Beregszaszy dupa Atena -, Maria a derapat si a intrat intr-un pom. Ea se afla in autoturism alaturi de masor, in timp ce antrenorul ei conducea o alta masina, in care se mai afla sparring-partnerul. Daca in urma impactului atleta a murit pe loc, masorul s-a ales doar cu o contuzie la cap.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.