Loteria Romana a facut angajari doar pe baza de interviu, nu prin concurs, dupa instalarea, in martie 2006, a noii sefe, Liliana Ghervasuc, lider al tinerilor Partidului Conservator. Astfel, fiecare departament important al institutiei s-a mai imbogatit cu cite un consilier.

La Directia de Resurse Umane a fost angajata Luminita Popa, membra a Partidului Conservator si fosta secretara a Lilianei Ghervasuc pe cind aceasta conducea Agentia Nationala de Control al Exporturilor (ANCEX). Ca referent, a primit un loc de munca si Camelia Popa, fiica Danielei Popa, vicepresedinte PC si al Camerei Deputatilor. In declaratia sa de avere, deputatul Daniela Popa a trecut-o pe fiica sa cu un venit de 9.875 RON incasat in cele sase luni din 2006 de cind lucreaza la Loterie. Ghervasuc spune ca a angajat-o pe Camelia la Loterie "deoarece aveam nevoie de cineva care sa-i chestioneze pe angajati despre modul lor de lucru".

Job si pentru operatorul lui Voiculescu

Insa cea mai exotica achizitie a Loteriei pe 2006 a fost Gheorghe Croitoru, zis Giany, operatorul personal al liderului PC, Dan Voicu-lescu. Despre Giany, "Cotidianul" a scris, in octombrie anul trecut, ca este singurul care il poate filma pe Voiculescu la conferintele de presa pentru a fi dat pe posturile tv ale trustului Intact. Liliana Ghervasuc ne-a spus ca l-a angajat pe Giany pentru postul de consilier de imagine "pentru rezolvarea unei probleme punctuale a companiei: scenografia studioului in care se realizeaza extragerile".

Pe post de consilier la Centrul de Calcul al Loteriei a mai fost adus Gheorghe Iordache, fost coleg cu Ghervasuc la ANCEX, unde Iordache era seful Directiei de produse si tehnologii cu dubla utilizare.