Peste 700.000 lei vor intra in buzunarele Reprezentantului special al Guvernului, de principele Radu de Hohenzollern-Veringen

Asta pentru ca membrii executivului au decis sa continue proiectul "Reprezentantul special al Guvernului pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare durabila" si in anul 2007. Programului coordonat de principele Radu de Hohenzollern-Veringen i-a fost alocat anul trecut numai 350.000 lei, dar se pare ca in 2007 costurile proiectului s-au dublat.

In urma cu un an, executivul a decis ca principele Radu de Hohenzollern-Veringen, sotul principesei Margareta va continua sa reprezinte Romania in fata statelor membre ale UE si NATO, numai ca suma alocata atunci pentru finantarea actiunilor acestuia se ridica la 350.000 lei, aproximativ 100.000 de euro.

In anul 2002, Guvernul Nastase a hotarat ca principele Radu de Hohenzollern -Veringen sa fie desemnat drept reprezentant special al executivului pentru integrare, cooperare si dezvoltare durabila.

Cabinetul Nastase a explicat masura adoptata, spunand ca aceasta initiativa este necesara in eforturile Romaniei de integrare in structurile euro-atlantice, precum si in continuarea activitatilor fostului suveran Mihai I, "de participare la conectarea tarii la valorile occidentale".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.