Reprezentanti ai Serviciului de Protectie si Paza au declarat ieri, ca SPP nu a fost informat niciodata cu privire la mesajul primit de premierul Calin Popescu Tariceanu, iar Serviciul Roman de Informatii nu vrea sa comenteze in nici un fel mesajul dezvaluit joi de seful guvernului. insa oficialii SPP au anuntat ca imediat cum vor primi datele tehnice initiale de expeditie a mesajului, conform competentelor legale, vor intreprinde masurile specifice pentru a afla de unde si cine a trimis acel mesaj.

Primul-ministru a prezentat joi presei un SMS salvat pe telefonul sau mobil, nesemnat, prin care expeditorul il avertizeaza ca va iesi cu dovezi pe televiziuni si cu plangeri penale oficiale in cazul in care nu se revoca ultimele hotarari din RAAPPS si nu sunt schimbati noii directori ai Regiei. Premierul a facut public mesajul, pentru a-si justifica afirmatia facuta miercuri, potrivit careia ar fi primit amenintari dupa decizia de schimbare a directorului RAAPPS, Cristian Vlaicu, un favorit al sotilor Cocos. "stiu cine a trimis textul. Mafia nu se semneaza", a declarat joi Tariceanu. De altfel, Tariceanu a sugerat inca de miercuri ca persoana care l-a amenintat ar fi Elena Udrea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.