Dupa procesul cu firma UTi Sistemes, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au solicitat ieri magistratilor Tribunalului Bucuresti, Sectia a VI-a Comerciala, suspendarea procesului pe care Adrian si Dana Nastase l-au intentat firmelor Vertcom si Conimplus din Bacau, societati care construit blocul de locuinte din strada Zambaccian. Acelasi lucru l-au cerut si avocatii celor doua firme.

Ei au motivat ca acest proces trebuie suspendat deoarece exista un alt proces penal, aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in care Adrian Nastase este judecat pentru luare de mita, santaj si obtinerea de foloase necuvenite prin intermediul functiei, iar Dana Nastase este acuzata de complicitate la luare de mita, participatie improprie la folosirea de acte falsificate la autoritatea vamala si pentru participatie improprie la fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte coruptie. Solicitantii au invocat intaietatea, din punct de vedere procedural, a judec


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.