Judecatorii instantei supreme au decis, ieri, ca cei patru arestati din dosarul privatizarilor strategice sa ramana in spatele gratiilor si pentru urmatoarele 30 de zile. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis, astfel, cererile formulate de catre procurorii DIICOT din cadrul Parchetului General de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele lui Stamen Stantchev, Vadim Don Benyatov, Dorinel Mucea si Radu Mihai Donciu.

Audierile au durat mai bine de zece ore, iar sedinta de judecata s-a desfasurat cu usile inchise, dupa ce procurorii si avocatii inculpatilor si-au adus acuze reciproce de divulgare a informatiilor secrete din dosar in mass-media. Cert este, insa, ca mass-media a continuat sa publice informatii noi din dosar, in pofida deciziei altminteri hilare a magistratilor, de a judeca acest dosar cu usile inchise.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.