Dovedind un tupeu iesit din comun, ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca a fost platit sub nivelul pe care l-ar fi meritat pentru prestatia sa excelenta in comisiile de privatizare ale CEC si BCR. Ca sef de comisii, Vladescu a incasat 51.000 de euro
Ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, sustine ca, desi a avut o prestatie foarte buna in cadrul comisiilor de privatizare din care a facut parte, sumele primite s-au situat la un nivel inferior celor pe care le-ar fi meritat.

"Consider ca am facut o treaba foarte buna in comisiile de privatizare si ca sunt platit chiar prost pentru ceea ce am facut. In continuare sper ca privatizarea Daewoo va fi un succes, cel putin la fel ca in cazul BCR", a declarat, ieri, Vladescu. Acesta a incasat anul trecut de la comisiile de privatizare a CEC si a BCR circa 51.000 euro, in timp ce salariul de ministru i-a adus cel mai mic venit, 13.728 euro. Sebastian Vladescu va face parte din Comisia de privatizare a Daewoo, dar si din comisia creata pentru infiintarea Fondului social pentru populatie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.