Presedintele Traian Basescu a semnat ieri, decretele de numire in functiile de procuror sef si de procuror sef adjunct, in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru Codrut Olaru si, respectiv, Angela Elisabeta Ciurea, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. inca din luna decembrie, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil aceste propuneri pentru functiile de conducere ale DIICOT.

Procurorul Codrut Olaru si-a inceput activitatea in anul 1995 la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau, promovand in 2000 la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau. in octombrie 2002, Codrut Olaru a fost delegat in functia de procuror in cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate si Anticoruptie al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau, in 2003 fiind numit sef al acestui serviciu.

in noiembrie 2004, a fost transferat la DIICOT, Serviciul Teritorial Bacau. incepand cu ianuarie 2005, Olaru a ocupat functia de procuror sef al Serviciului Teritorial Bacau din cadrul DIICOT. Procurorul Angela Elisabeta Ciurea si-a inceput activitatea profesionala in anul 1994 la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.