Ionel Ciontu, unul dintre locotenentii lui Miron Cozma, a incetat din viata, ieri, la spitalul Penitenciarului Jilava. Ciontu isi ispasea pedeapsa in Penitenciarul Barcea, insa fusese transferat la Jilava, deoarece suferea de afectiuni ale ficatului
Liderul de sindicat Ionel Ciontu, unul dintre locotenentii lui Miron Cozma in timpul mineriadei de la Stoenesti, a incetat din viata, ieri, la spitalul penitenciar din Jilava. Ciontu isi ispasea pedeapsa de cinci ani inchisoare in penitenciarul Barcea, de unde a fost transferat, miercuri dimineata, cu o ambulanta, la spitalul penitenciarului de la Jilava, deoarece suferea de afectiuni ale ficatului. Ciontu a fost condamnat alaturi de Dorin Lois, Vasile Lupu, Constantin Cretan, Miron Cozma si Romeo Beja pentru subminarea puterii de stat in urma ultimei mineriade din 1999, la cinci ani de inchisoare, din care efectuase un an si patru luni, la Penitenciarul Barcea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.