Edilul sustine ca este nevinovat, politia cerceteaza daca nu s-a jucat cu artificii interzise

Primarul orasului Fundulea, Dorel Dorobantu, se afla in stare critica si risca sa isi piarda ochiul drept, dupa ce in noaptea de Revelion s-a ranit cu o petarda. Imediat dupa accident, a fost transportat de un prieten la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala. in prezent, este internat la Spitalul de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, iar medicii spun ca se afla in stare grava.

Dorel Dorobantu si-a petrecut Revelionul la locuinta sa din orasul Fundulea, impreuna cu familia si cativa prieteni. Se pare ca, dupa miezul noptii, primarul a vrut sa mearga la un vecin pentru a ciocni un pahar in cinstea integrarii. De aici, lucrurile sunt confuze. Toti oamenii din Fundulea stiu ca primarul lor este la spital pentru ca "si-a scos ochiul cu o petarda". Unii spun ca acesta a fost lovit de cineva din greseala, dar altii sustin ca, de fapt, Dorel Dorobantu a dat foc la mai multe petarde, iar cateva nu au mai explodat. Cand s-a aplecat sa vada ce s-a intamplat, una i-a sarit in fata.

Cert este ca, pe 1 ianuarie 2007, in jurul orei 1.00, primarul a ajuns la Spitalul Sfantul Pantelimon cu fata plina de sange, iar medicul de garda, Remus Iliescu, i-a acordat primul ajutor si l-a trimis la Spitalul de Oftalmologie. "Pacientul are diagnosticul traumatism facial forte prin explozie de petarda, cu contuzie forte de glob ocular drept, fractura piramida nazala cu epistazis masiv si plaga piramidala nazala", a spus dr. Iliescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.