Becali a cumparat drepturile litigioase pentru 40 de hectare in nordul Bucurestiului. Ele au fost trecute deja, cel putin pe hartie, in averea latifundiarului, ridicandu-i cu mult cota. Nici vorba insa de vreo punere in posesie. Becali se pregateste sa isi obtina mosia in instanta. Pe principiul doi se bat si al treilea castiga, altcineva este fericitul proprietar al paradisului verde din Baneasa.

Doua dosare au fost validate de catre Comisia Muncipiului Bucuresti pentru aplicarea Legilor Fondului Funciar. Acest precedent nu face decat sa deschida cutia Pandorei pentru mult ravnita mosie a Contesei de Montesquieau. O data ce s-a muscat din terenul Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura, nimic nu va mai sta in calea desfiintarii totale a acesteia si a transformarii ei intr-o posibila zona rezidentiala. Cursa pentru obtinerea terenului din zona de nord a Capitalei a antrenat forte de tot soiul, de la oameni cu bani si cu influente pana la contracte camataresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.