Marian Vanghelie se lanseaza in campanie electorala de sarbatori pentru functia de presedinte al PSD Bucuresti, lasata libera de Sorin Oprescu.
"Vrei sa fiu sincer? Nu l-am inteles. Si-mi pare rau ca nu l-am inteles." Asa raspunde Marian Vanghelie cind e intrebat de ce crede ca a demisionat Sorin Oprescu. Cu parere de rau pentru Oprescu, Vanghelie porneste acum batalia pentru ocuparea fotoliului vacant. O noua campanie electorala. De data aceasta impotriva lui Mircea Geoana. Suparat ca mai-marii de la centru au refuzat sa-l numeasca interimar, Vanghelie isi propune sa cucereasca cu orice pret sefia la PSD Bucuresti. Alegerile in filiala vor avea loc la inceputul anului viitor, ne asigura Vanghelie.

Urmeaza o perioada de sarbatori, pe care Vanghelie stie s-o foloseasca in interes electoral. Pe linga Revelionul-Vanghelion de la Romexpo, acolo unde multi pesedisti vor avea un loc la masa, Vanghelie va superviza diferite actiuni de partid.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.