Decizia judecatorilor Tribunalului Municipiului Bucuresti (TMB) din 17 mai a.c., privind ridicarea sechestrului asigurator instituit de procurorii Parchetului instantei supreme asupra bunurilor imobile si mobile ale Grupului Rompetrol Rafinare SA a ramas definitiva, ieri, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti(CAB) au respins recursul procurorilor impotriva deciziei amintite anterior.

Grupul Rompetrol Rafinare a catalogat decizia CAB ca fiind una corecta si temeinca. Alexandru Baldea - unul dintre avocatii Rompetrol ne-a declarat ca procurorii "au avut un mod suprarealist, poate chiar isteric, in care sa tergiverseze solutionarea dosarul privind sechestrul asupra bunurilor grupului Rompetrol".

"Nu putem sa nu fim ingrijorati si sa solicitam lamuriri in legatura cu maniera in care procurorii de caz au inteles sa tergiverseze solutionarea dosarului masurii sechestrului, intai prin absentarea repetata si nemotivata de la termenele de judecata, iar apoi prin atacarea cu recurs a hotararii TMB prin care a fost inlaturat sechestrul, impiedicand astfel definitivarea hotararii instantei, in ciuda faptului ca in prealabil procurorul sef al DIICOT dispusese infirmarea ordonantei prin care a fost instituit sechestrul asupra bunurilor mobile si imobile ale rafinariei (recursul procuraturii ramanand astfel fara obiect)", a mai spus avocatul Alexandru Baldea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.