Micutul Ionel, bebelusul care a fost rapit, in urma cu doua luni, din Spitalul de Urgenta Craiova, a murit ieri-dimineata. Parintii lui au vrut sa-l hraneasca, dar l-au gasit fara suflare in patut. Copilul fusese internat in spitalul din Calafat, din cauza unei raceli

In urma cu o saptamana, micutul Ion Golaliu, in varsta de patru luni, din Motatei - Gara a fost externat din Spitalul Calafat, unde fusese internat pentru ca racise. In urma cu trei zile starea de sanatate a micutului s-a agravat. Ieri-dimineata, dupa ce s-au trezit si au vrut sa-i dea sa manance, parintii si-au dat seama ca fiul lor nu mai respira. Speriati, oamenii s-au dus la politie.

"Am trimis imediat acolo un criminalist si un legist. Nu cunoastem cauzele decesului. Urmeaza ca maine (astazi - n. r.) sa i se faca necropsia. Din cate am inteles, era un copil normal, doar cu o problema la un ochi si mai anemic", ne-a declarat seful Politiei Calafat, subcomisarul Maria Paun.

Familia micutului a trait clipe de cosmar pe 27 septembrie, cand au aflat ca le-a disparut fiul din spital. Politistii au scotocit intreg judetul si au dat de urma Laurei Iulia Sandu (24 ani), din Craiova, care plecase acasa cu bebelusul. Femeia a marturisit ca isi mintise sotul ca e insarcinata, pentru ca barbatul o neglija si ea dorea sa-si salveze casnicia.

Dupa sapte - opt luni s-a hotarat sa ia un copil abandonat si sa-i spuna barbatului ca a nascut un baiat. Laura Iulia Sandu a fost arestata si risca pana la 15 ani inchisoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.