Fostul adjunct al sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizare in Industrie (OPSPI) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului, Dorinel Mucea, a declarat ieri in fata Parchetul instantei supreme, ca toate acuzatiile care i se aduc sunt incorecte si ca a venit sa isi demonstreze nevinovatia. Fostul adjunct al sefului OPSPI s-a prezentat ieri la Parchet insotit de avocat, pentru a da prima declaratie in calitate de invinuit. Mucea a fost audiat de catre procurori in dosarul in care este cercetat penal pentru privatizarile din domeniul energetic.

in urma actiunii intreprinse de procurori, Mucea a fost suspendat din functia de adjunct sef al OPSPI, iar acesta nu mai detine nici calitatile de membru in Consiliile de Administratie, si nici de reprezentant al statului in Adunarile Actionarilor la companiile din portofoliul Ministerului Economiei si Comertului (MEC). Suspendarea din functia detinuta in OPSPI a fost realizata prin ordin al ministrului economiei, Codrut seres, se arata intr-un comunicat al MEC.

Mucea este cercetat in acest dosar alaturi de Stamen Stancev - consultant international, Mihai Radu Donciu - consilier al ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, si Robert Neagoe - directorul Directiei Juridice a OPSPI.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.