Incoltit din toate partile atat de presedintele Basescu, consilerul prezidential Adriana Saftoiu, deputatul Eugen Bejinariu si generalul Eugen Badalan, fostul sef al Statului Major General, acum proaspatul sef al AVAS, Teodor Atanasiu si-a dat demisia, si parafrazand bancul cu politisti si cu banca din parc declara: “cel mai inteligent cedeaza”.
Solutia de neincepere a urmaririi penale dispusa de procurorii militari in dosarul lui Teodor Atanasiu a ramas definitiva, iar niciunul dintre reclamanti nu a contestat decizia magistratului militar Dan Voinea, iar termenul legal pentru atacarea solutiei a expirat. "N-am mai considerat necesar sa mers mai departe. Am ramas la parerea mea ca fostul ministru a facut un abuz in serviciu, dar intre timp Atanasiu si-a dat demisia de la MApN si consider acum ca orice demers este tardiv", ne-a declarat deputatul Eugen Bejinariu care a depus in urma cu doua luni la Parchet o plangere penala impotriva fostului ministru al Apararii sub acuzatia de abuz in serviciu.

De unde putem trage concluzia ca daca nu mai esti in carti nu mai are rost sa ia cineva de tine. Este si cazul consilierului prezidential Adriana Saftoiu, care a procedat la fel, adica n-a mai mers mai departe cu pangerea la ICCJ. Plangerea lui Saftoiu a venit imediat dupa ce Atanasiu a declarat, ca stie de la Directia de Informatii Externe ca purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale "da informatii pe surse" anumitor jurnalisti. Deputatul Bejinariu l-a acuzat de abuz in serviciu pe Atanasiu din cauza Directiei de Informatii Militare despre care sustine ca primise ordine de la fostul ministru sa nu colaboreze cu parlamentarii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.