Solista de muzica populara a dat explicatii in legatura disparitia unor bijuterii din aur

Solista de muzica populara Niculina Stoican a fost audiata, ieri, intr-un dosar deschis in Belgia privind disparitia unor bijuterii din aur, de catre o comisie rogatorie formata la cererea unui judecator belgian care conduce ancheta.

Anuntul a fost facut public de Cristina Ciobanu - purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Gorj -, care a precizat ca ancheta are la baza declaratiile unui cetatean belgian care este acuzat pentru disparitia unor bijuterii si care a sustinut ca o parte din aurul respectiv a fost adus in Romania pentru a fi vandut la Targu-Jiu. Politistii ce alcatuiesc comisia rogatorie o vor audia si pe mama solistei - Angelica Stoican. Anumite surse spun ca o a treia persoana care ar urma sa fie audiata in acelasi dosar e omul de afaceri craiovean Genica Boierica, cercetat pentru mai multe infractiuni economice si cunoscut al familiei cantaretei Niculina Stoican.

Motivul pentru care solista e implicata in acest dosar e faptul ca firma care urma sa intermedieze tranzactiile respective o are printre actionari pe Niculina Stoican. Aceasta a sustinut, ieri, ca societatea respectiva este in curs de dizolvare. Ea a confirmat ca a fost actionar la firma in cauza si a sustinut ca afacerea respectiva, privind aducerea unor bijuterii de aur din Belgia, a fost discutata cu mai multi ani in urma, nefiind insa materializata niciodata.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.