Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile si trimiterea in judecata a tinerei care a rapit un bebelus de doua luni din Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, sub acuzatia de lipsire de libertate in mod ilegal. Iulia Sandu risca pana la 15 ani de inchisoare. In fata judecatorilor care au decis arestarea, femeia a dat o declaratie diferita de cea oferita procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.

Magistratii au mai dispus scoaterea de sub urmarire penala a sotului tinerei, Dorel Radu, considerandu-se ca acesta nu a avut cunostinta de fapta sotiei sale. Dorel Radu a declarat anchetatorilor ca femeia i-a spus ca bebelusul este al lor si ca a crezut-o pentru ca era convins ca aceasta fusese insarcinata. Barbatul care fusese retinut, alaturi de sotia sa, in cazul rapirii bebelusului, le-a spus politistilor ca si-a dat seama ca nu este copilul sau dupa ce a citit in presa despre disparitia bebelusului, la 2 zile dupa ce Iulia Sandu a ajuns acasa cu nou-nascutul.

Iulia Sandu a rapit nou-nascutul in urma cu doua luni, din Maternitatea SJU Craiova. Femeia a vazut copilul familiei Urata si a vrut sa il ia imediat numai ca aglomeratia de pe holurile maternitatii i-a incurcat planurile. Asa ca tanara a petrecut o noapte in spital, pe scarile policlinicii, iar dimineata, in jurul orei 6.30, a urcat la etajul opt al spitalului, a luat copilul si a plecat acasa la sotul sau. Silviu Molnar


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.