Fundatia Cultural-Umanitara Sophrozin este un fel de mat gros al MISA. Toata saptamana aceasta, fix la Liceul Mihai Viteazu din Bucuresti, fundatia cu nu-me de supozitor a organizat o circoteca botezata suav "Saptamana Ingerilor"

Pentru ca n-au intervenit la timp, autoritatile romane au lasat ca MISA, organizatia mama a pseudo-yogagiilor lui Grig Bivolaru, sa se impuieze. Bautorii de pipi, altfel mari facatori de bani, au deschis o droaie de fundatii, asociatii, firme. Cand se mai taie, prin cercetare penala, un brat al caracatitei, mai creste imediat la loc o coada, ca la soparle. "Fundatia Cultural-Umanitara Sophrozin" este un ceva, un fel de mat gros al MISA.

In conducerea ei s-au perindat, de exemplu, distinsa doamna Carmen Enache, regizoarea filmului cu judecatoarea porno sau Oltea Mutulescu, o fosta jurnalista aflata mult timp intre apropiatii omului cu fata de peste mort, Grig Bivolaru.

CIRCOTECA

Ei bine, toata saptamana aceasta, fix la Liceul Mihai Viteazu, in sala de festivitati, fundatia cu nume de supozitor a organizat o circoteca botezata suav "Saptamana Ingerilor". Am trecut si noi pe acolo. Un domn, Cristian Ion, halucina ceva despre "ingerii libertatii", fizica cuantica, gratie divina si destinul planetei, in timp ce niste ingerite cu ochelari si aripi de vata imparteau un fel de bilete de papagal (sau pentru papagali). Citez dintr-unul: "Urmareste sa intelegi motivele care te-au determinat sa te certi cu cineva si cauta chiar sa te impaci cu persoana respectiva".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.