Cu o prima repriza entuziasmanta, iar a doua ceva mai slaba, stelistii au aratat ca scorul de la Bucuresti este fix pretul platit atunci cind intri pe teren dinainte invins

Ros-albastrii au facut o partida excelenta la Madrid, numai nefericitul autogol al lui Banel stind intre extaz si agonie. Acolo unde doare cel mai tare. Oli a spus ca Steaua a eliminat greselile facute la Bucuresti si aproape ca avusese dreptate.

Doar pasind pe Santiago Bernabeu poti face atac de cord. Arena e pur si simplu taietoare de respiratii. Cei 17.000 de romSi vin si roadele. Paraschiv reia, dintr-o pozitie incomoda, pe linga o poarta lasata deschisa de Casillas. Real raspunde prin copilul asta care trebuie sa fi luat multa bataie in curtea scolii pentru ca ascundea mingea, Robinho. El suteaza in minutul 14, pe linga. Stadionul sare ca ars atunci cind Nicolita este oprit in careu de Cannavaro.

Herr Plautz nu da semne ca nu stie cine joaca in alb. Si totusi, la faza imediat urmatoare, inchide ochii la un atac asupra lui Ramos petrecut in careul nostru. 1-1 la faze litigioase. Daca s-ar termina asa si pe tabela! Petre Marin, parabola scoasa de Casillas. Oprita suteaza si el. Badea trimite cu stingul la o lama de barbierit de poarta spaniolilor.

Tunurile lui Oli clatina corabia Invincibilei Armade. Cernea, Cernea, Cernea. Trebuie sa-i multumim lui Carlos. Inlocuitorul sau face doua parade de exceptie la capul lui Van Nistelrooy si la nefericita degajare a lui Goian. Pauza. Repriza a doua incepe mai prudent pentru Steaua. Senzatia ca se poate scoate un egal apasa. Rateaza incredibil Helguera din patru metri. Scapa si Vali Badea, dar nu ajunge inaintea lui Casillas.

Ritmul e, probabil, asema nator celui in care se bate toba in Brazilia. Nu la portar! Nicolita trimite mingea acasa, dar Cernea e iesit in afara portii si balonul se scurge in poarta goala. Ce-au reusit ei, am facut noi. Banel e ilustrarea vie e disperarii. Real simte miros de singe pe greaba nul taurului. Patrunde Van Nistelrooy si Cernea il coseste. Unsprezece metri. Acelasi Ruud... peste! Am scapat. Suflul nenorocirii pare ca-i trezeste pe stelisti. Banel scapa pe stinga si suteaza in plasa laterala a portii lui Casillas.

Poate de la el o veni si norocul, de la Nicolita. Gigel Coman trece si el, agonizi nd, de aproape pe linga un balon in careul spaniolilor. Se termina! Si ce trist e totul. Sau poate nu totul. Doar esentialul.

Schimbari fata de meciul tur

Olaroiu a incercat sa lase miinile moarte din partida de la Bucuresti afara din primul unsprezece. Astfel, Carlos a fost inlocuit cu Cernea, iar Saban, care oricum era accidentat, i-a lasat locul lui Stelian Stancu. Nici Bostina nu s-a regasit printre titulari, locul sau pe banda stinga fiind ocupat de Oprita. Planurile lui Oli au fost date peste cap si din cauza faptului ca Nesu a avut din nou dureri la genunchiul drept dupa antrenamentul oficial, iar Petre Marin a intrat in stinga, in loc de partea dreapta, asa cum era varianta initiala.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.