Nicolae Mischie intentioneaza sa isi reia functia de prorector la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu. Prima incercare de a reveni pe post s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand s-a desfasurat o sedinta- maraton a Senatului universitatii. Aceasta a durat nu mai putin de 10 ore, de vineri de la 16.00 si pana sambata dimineata la 02.00, cand ultimii senatori au parasit sediul rectoratului. Cea mai mare parte a sedintei a fost acaparata aproape in intregime de Nicolae Mischie.

Fostul baron de Gorj a dorit sa fie repus in functia de prorector, dupa ce, la sfarsitul anului trecut, fusese dat afara, prin votul colegilor sai din Senatul Universitatii "Constantin Brancusi".

Profesorul Nicolae Mischie a depus la sediul rectoratului o scrisoare in care sustine ca a fost inlocuit din functie ilegal, in perioada in care se afla in concediu medical. Vineri noaptea, Mischie, care a stat in concediu medical aproape un an de zile, i-a pus in mare dilema pe colegii sai din Senat, dupa ce le-a prezentat acestora scrisoarea si i-a amenintat ca ii va da in judecata, in cazul in care nu il vor vota.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.