Comisia SRI „legalizeaza“ interceptarile telefonice din dosarul Patriciu-Rompetrol. Procurorii primesc astfel un ajutor esential pentru sustinerea acuzatiilor

Comisia de control al SRI va inainta plenului un raport prin care va constata ca interceptarile in dosarul Dinu Patriciu au fost legale, afirma surse din comisia parlamentara. Acestea sustin ca mai urmeaza o singura audiere pentru a se putea inainta raportul catre plenul Parlamentului, spre a fi votat. Raportul a fost solicitat de catre Comisia de abuzuri a Camerei, urmare a sesizarii ei de catre avocatii lui Dinu Patriciu din dosarul privind manipularea pietei de capital.

Miza legalitatii interceptarilor

In cazul in care Comisia de control al SRI ar fi concluzionat ca serviciul respectiv a interceptat ilegal telefoanele lui Dinu Patriciu, inregistrarile convorbirilor nu mai puteau constitui probe in dosarul Rompetrol.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.