Presedintele Traian Basescu sustine ca intrarea in Uniunea Europeana este ca intrarea intr-un restaurant de 5 stele: te asezi la masa cu oameni foarte bine imbracati, problema este sa stii sa comanzi doar de cati bani ai in buzunar
"Nu este ca atunci cand intri in bodega. In bodega intri si, daca nu ai cu ce plati, te scot chelnerii in suturi. In restaurantul de 5 stele comanzi, si, daca nu ai cu ce plati, nu te scoate nimeni din restaurant, dar te dispretuiesc toti cei cu care esti la masa. Acest lucru se poate intampla cu o tara nechibzuit administrata dupa ce intra in UE!", a explicat presedintele Basescu, intr-o emisiune televizata. In opinia sa, de la 1 ianuarie 2007, Romania va ramane singura, "atat de singura cum n-a fost niciodata", pentru ca nu va mai fi nimeni care sa ne monitorizeze, care sa ne impinga de la spate ca sa ne facem treaba.

"Intram intr-un club in care mai mult de a observa nu iti va face nimeni nimic. Ramanem singuri, cu vointa noastra: a mea, a guvernului si a celor 22 de milioane de romani", a aratat Basescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.