Seful Oficiului pentru Informatii Integrate din Comunitatea de Informatii, Daniel Moldoveanu, a primit de la STS, pentru firma sa, un contract de 33 de miliarde de lei prin negociere cu o singura sursa

Pe 18 iulie 2006, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a acordat un contract de livrare de echipamente electrice in valoare de 33 de miliarde de lei vechi firmei Total Systems Communications. Contractul a fost acordat, conform anuntului, prin negociere cu o singura sursa. Firma cistigatoare este o microintreprindere cu un angajat. Obiectul contractului consta in "furnizarea a 10 sisteme de multiplexare/demultiplexare semnal optic".

Relatii de afaceri

In Total Systems Communications, asociat cu 58 la suta este Daniel Moldoveanu, cel care, pe 7 decembrie 2005, a fost numit de Traian Basescu in functia de consilier de stat si director al Oficiului pentru Informatii Integrate din cadrul Comunitatii Nationale de Informatii. Aceasta structura este cea care planifica nevoile de informatii pentru securitatea nationala si elaboreaza Buletinul Informatiilor Nationale de Securitate, destinate membrilor CSAT si altor utilizatori legali.

In firma care a primit contractul de la STS mai este asociat cu doua procente si Daniel Gruia (foto), numit in decembrie 2005 consilierul personal al ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.