Faptul ca sirianul judecat pentru terorism, Omar Hayssam, a disparut in timpul instrumentarii unui dosar "delicat" nu mai este un secret pentru nimeni. "Cine l-a ajutat s-o stearga de sub nasul autoritatilor?" este o enigma in rezolvarea careia prin mass-media au fost vehiculate mai multe ipoteze. Varianta oficiala insa a fugii lui Omar Hayssam se regaseste in dosarul ajuns pe masa instantelor constantene sesizate de armatorul navei Iman-T Mustafa Tartousi. Punctul de vedere oficial confirma informatiile obtinute din zona serviciilor secrete si publicate pana acum de Jurnalul National.

Cotidianul nostru a prezentat cititorilor sai, in premiera, informatia potrivit careia importante personalitati ale vietii socio-economice romanesti apar implicate, alaturi de Omar Hayssam, in traficul international de armament. Si asta dupa ce cotidianul nostru a fost primul care a informat despre dosarul "delicat" in care Omar Hayssam incepuse sa "se spovedeasca" inca de pe vremea cand se afla inchis in spatele gratiilor. In timpul scurs de atunci, un singur oficial a vorbit public despre "dosarul strict secret": procurorul general demisionar, Ilie Botos, in fata comisiilor juridice ale Parlamentului, reunite sa afle vinovatii pentru fuga sirianului acuzat de terorism.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.