Seful ANL recunoaste ca lipsa de publicitate cu privire la ansamblul Parcului a fost un mare favor facut beneficiarilor. El nu pricepe reprosurile, pentru ca institutia pe care o conduce n-ar avea caracter public, iar proiectul s-ar fi desfasurat dupa regulile interne.

Lista beneficiarilor ansamblului ridicat de ANL pe Strada Parcului ne-a permis identificarea si a altor angajati la stat sau politicieni care au avut norocul sa incheie un astfel de contract: directorul Monitorului Oficial, Moraru Liviu Alexandru, sau sotia unui consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu, Marilena Talos.

REPARTITII

Directorul Agentiei, Gheorghe Popescu, nu vede nici o problema in faptul ca institutia nu a facut publicitate ansamblului pe care il dezvolta in spatele Romexpo. El recunoaste ca beneficiarii de contracte de case in acel ansamblu au fost astfel favorizati. Popescu incepe prin a spune un mare neadevar: "Lucrarea a inceput in iulie 2004 si la acea data toate repartitiile erau deja date. Nu este problema mea cine apare pe lista si cum a ajuns acolo". Seful ANL este contrazis insa chiar de unul dintre beneficiari, omul de televiziune Robert Turcescu, care precizeaza ca a incheiat contractul in primavara-vara lui 2005. "Am depus un dosar in perioada in care ANL era implicat in tot felul de scandaluri, gen Henry Coanda, si presa abunda de relatari despre lucrarile proaste de prin toata tara… Am incheiat contractul perfect legal in primavara spre vara anului trecut", precizeaza Robert Turcescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.