Starea de sanatate a Andreei Irina, fiica de 14 ani a fostului comandant al Batalionului 280 Infanterie, Stefan Balan, este din ce in ce mai buna. Transferata, la inceputul lunii septembrie, de la Spitalul de Urgenta “Floreasca” la Spitalul “Marie Curie”, Andreea Irina Balan mananca singura si poate sta pe marginea patului

Andreea Irina Balan este ingrijita, cu randul, atat de bunicii din partea tatalui, cat si cei din partea mamei. Saptamana trecuta, la Spitalul "Marie Curie" au fost in vizita si colegii de clasa ai fetei. Locotenent-colonelul Balan se intorcea, in dimineata zilei de 28 iulie, din Irak iar la 33 de kilometri de casa a pierdut controlul volanului, dupa ce a acrosat un Ford Focus, a intrat pe contrasens si s-a izbit cu o masina inmatriculata in Neamt. In urma impactului, Stefan Balan si sotia sa au decedat iar fiica acestora, Irina Andreea, a fost grav accidentata, ea fiind transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca", in coma profunda. La inceputul lunii septembrie, Irina Andreea Balan a fost transferata de la Spitalul de Urgenta "Floreasca" la Spitalul "Marie Curie".

Tatal locotenent-colonelului Balan solicita o contraexpertiza

Dumitru Balan, tatal fostului comandant al Batalionului 280 Infanterie, a solicitat politistilor din Buzau, care ancheteaza cauzele accidentului in care si-au pierdut viata locotenent-colonelul Stefan Balan si sotia acestuia, Maricica, o contraexpertiza a masinii la volanul careia se afla fiul sau.

Acesta crede ca masina cu care s-a lovit fiul sau, un Volkswagen Golf condus de adjunctul Garzii Financiare din Piata Neamt, circula cu viteza foarte mare. "Vreau sa aflam care este adevarul si de aceea am cerut o contraexpertiza. Vom vedea, in cele din urma, care va fi finalul acestei anchete" - a declarat ieri, tatal locotenent-colonelului Stefan Balan.Finul sotilor Balan, Dorinel Juganaru, sustine ca un martor al accidentului i-ar fi spus ca acesta s-a produs din cauza unui alt sofer. "Un paznic care a vazut accidentul mi-a spus ca de producerea acestuia s-ar face vinovat soferul unui Ford Focus care ar fi intrat pe contrasens si care s-a izbit cu oglinda de masina condusa de nasul meu. Ar fi foarte bine daca politia l-ar ancheta si pe acest martor" - spune Juganaru.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.