Instanta. Procesul in care Ovidiu Tender a fost trimis in judecata, alaturi de alte patru persoane, in cazul Rafo, s-a finalizat ieri, la Tribunalul Bucuresti, cu o amanare, dupa ce doi dintre inculpati au invocat lipsa apararii.

Urmatorul termen a fost stabilit pentru 4 octombrie. Victor Ponta, unul din avocatii lui Ovidiu Tender, s-a prezentat, ieri, la Baroul Bucuresti, pentru audieri in legatura cu o sedinta de judecata de la Curtea de Apel in care s-a dezbatut o cerere de eliberare a clientului sau. Inspectia Judiciara a CSM aprecia ca, la acea sedinta, Ponta ar fi fost "departe de tinuta pe care ar fi trebuit sa i-o confere statutul de avocat si in acelasi timp de parlamentar", incercand sa "tergiverseze dosarul". Cristian Iordanescu, decanul Baroului Bucuresti, a declarat ca sanctiunile pot merge pana la excluderea din Barou, potrivit legii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.